Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik zasebnosti

www.epipen.si (v nadaljevanju „spletna stran“) upravlja [Mylan Healthcare d.o.o, ki ima sedež v Ljubljani, Slovenija, davčna številka SI35207795] (v nadaljevanju „Družba“). Družba je zavezana k varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti. Ta dokument predstavlja njen pravilnik o zasebnosti. Če ste mnenja, da Družba ne ravna v skladu s tem dokumentom, nas nemudoma kontaktirajte preko e-pošte na [mylan.slovenija@mylan.com], da bomo skušali odpraviti vaše pomisleke.

Ta pravilnik o zasebnosti določa temelj na podlagi katerega Družba obdeluje vse osebne podatke, ki jih je zbrala od vas oz. osebne podatke, katere ste Družbi posredovali vi. Da bi razumeli naše poglede in prakse, ki zadevajo vaše osebne podatke ter način ravnanja z njimi, vas naprošamo, da natančno preberete naslednje besedilo. Z vstopom in uporabo te spletne strani sprejemate pravilnik o zasebnosti in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Uradni list Republike Slovenije št. 94/2007 z dne 16.10.2007 z dopolnitvami (v nadaljevanju „Zakon“) podajate soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov na način, kot določa ta pravilnik o zasebnosti.

V smislu Zakona je upravljalec osebnih podatkov [Mylan Healthcare d.o.o].

Ta pravilnik o zasebnosti je skladen z zakonodajo, ki se nanaša na varovanje osebnih podatkov.

Osebni podatki, kot informacije o določljivem posamezniku, imajo v tem pravilniku enak pomen kot osebni podatki, kot so definirani v Zakonu.